Naar hoofdinhoud

Liefdevolle zorg die verder gaat

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Zorggroep Charim wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening, want Charim zorgt voor lichaam, geest en ziel. We noemen dat totaalzorg: zorg die verder gaat.

7.9

Onze bewoners en cliënten beoordelen ons gemiddeld met een 7.9 op Zorgkaart Nederland.

Over De Oosterborch

Royaal wonen in het hart van Zeist en dichtbij de natuur. Dat is waar De Oosterborch voor staat. We bieden ruime appartementen en penthouses, gelegen aan de Woudenbergseweg en de Krullelaan in Zeist. Het complex is gelegen tussen het Zeisterbos met het mooie hertenkamp. Daarnaast ligt het winkelhart van Zeist bijna op loopafstand.

Uw woning

De Oosterborch beschikt over diverse appartementen die verdeeld zijn over twee vleugels.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor een royaal penthouse.
Om in aanmerking te komen voor een appartement, heeft u een maandinkomen nodig van 3,5 keer de maandhuur of een eigen vermogen van € 150.000,-.
Toetsing van het vermogen gebeurt op basis van de meest recente, definitieve aanslag inkomensbelasting. Verandert uw vermogen (bijvoorbeeld door de verkoop van uw woning), dan mag u ook andere bewijsstukken gebruiken. U kunt hierbij denken aan een recent bankafschrift, de akte van verkoop van de eigen woning of de aanslag van de WOZ-waarde van de woning.

Seniorenappartementen

 

Algemene kenmerken appartementen

De royale seniorenappartementen van De Oosterborch zijn gelegen aan de Woudenbergseweg en de Krullelaan. De 51 luxe 3- en 4 kamerappartementen zijn verdeeld over 2 vleugels en 5 woonlagen en gelegen aan de Woudenbergseweg en de Krullelaan.

    • Ruime woonkamer met open keuken
    • De woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon of terras
    • Ruime badkamer met wastafel, douche en verhoogd gastentoilet
    • Individueel bedienbaar zgn. gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwininstallatie (WTW)
    • Dubbele beglazing
    • Berging met aansluiting voor was- en droogcombinatie
    • Aansluitpunt voor KPN/CAI- installatie
    • Huistelefooninstallatie met verbinding naar centrale hal en algemene toegang
    • 2 of 3 ruime slaapkamers
    • De appartementen/penthouses hebben een oppervlakte variërend tussen de 89 m2 en 177 m2
    • Fietsenstalling en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage
    • Aansluiting op brandmeldinstallatie
    • Mogelijkheid om abonnement te nemen op personenalarmeringssysteem
    • Vanaf 55 jaar

Penthouses

 

Algemene kenmerken penthouses

De 4 penthouses zijn gelegen op de 5e etage (zuiden) hebben twee tot drie royale slaapkamers, een open keuken en een uitzicht op het Zeisterbos. Daarnaast beschikken ze over een royale inpandige berging/opslagruimte en vloerverwarming (gedeeltelijk). In de hal is een intercominstallatie die verbonden is met de appartementen. Er zijn vele voorzieningen t.b.v. uw persoonlijke veiligheid. De overige voorzieningen zijn gelijk aan die van de seniorenappartementen:

    • Ruime woonkamer met open keuken
    • De woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon of terras
    • Ruime badkamer met wastafel, douche en verhoogd gastentoilet
    • Individueel bedienbaar zgn. gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwininstallatie (WTW)
    • Dubbele beglazing
    • Berging met aansluiting voor was- en droogcombinatie
    • Aansluitpunt voor KPN/CAI- installatie
    • Huistelefooninstallatie met verbinding naar centrale hal en algemene toegang
    • 2 of 3 ruime slaapkamers
    • De appartementen/penthouses hebben een oppervlakte variërend tussen de 89 m2 en 177 m2
    • Fietsenstalling en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage
    • Aansluiting op brandmeldinstallatie
    • Mogelijkheid om abonnement te nemen op personenalarmeringssysteem
    • Vanaf 55 jaar

Het actuele aanbod

Op dit moment zijn er geen appartementen beschikbaar.

 

De Looborch


Faciliteiten op De Looborch

De appartementen van De Oosterborch zijn verbonden met het woonzorgcentrum De Looborch. U kunt bij De Looborch aangeven als u gebruik wil maken van onderstaande voorzieningen. Op het moment van een aanvraag wordt altijd eerst gekeken of er voldoende ruimte is om aan de vraag te voldoen.

Kapper en pedicure

In De Looborch kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de kapper en pedicure.

Welzijnsactiviteiten

Activiteiten vormen onlosmakelijk met de verzorgenden, de geestelijk verzorger en de facilitaire dienst, het welzijn van onze bewoners. Er worden op De Looborch diverse activiteiten aangeboden. Een aantal daarvan zijn ook toegankelijk voor de de bewoners van De Oosterborch. Informeer hiervoor bij de receptie van De Looborch. 

Kerkdiensten

Elke maand is er in De Looborch een kerkdienst te volgen. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij De Looborch.

Thuiszorg of behandeling

Als blijkt dat u in de toekomst zorgverlening nodig heeft, dan kunt u mogelijk via Zorggroep Charim een indicatie aanvragen. Heeft u vragen over de mogelijkheden op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar de afdeling Informatie en Zorgadvies van Zorggroep Charim via 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Naar Informatie en Zorgadvies van Charim

 

Eten en drinken


Eten en drinken bij De Looborch

De appartementen van De Oosterborch zijn verbonden met het woonzorgcentrum De Looborch. Op woon- en zorglocatie De Looborch zijn verschillende voorzieningen beschikbaar rondom het eten en drinken. U kunt bij De Looborch aangeven dat u hier gebruik van wil maken. Op het moment van een aanvraag wordt altijd eerst gekeken of er voldoende ruimte is om aan de vraag te voldoen.

Warme maaltijden
In 't Onderonsje kunt u dagelijks terecht voor de warme maaltijd (1 dagmenu) of een maaltijd afhalen tussen 12.00 uur tot 13.30 uur.
U kunt zich van te voren aanmelden bij de receptie in De Looborch, zodat de tafel gezellig gedekt kan worden. 

't Winkeltje
In 't Winkeltje kunt u allerlei boodschappen kopen, alsook koelverse of diepvriesmaaltijden. Informeer bij de receptie voor de openingstijden van 't Winkeltje.

't Onderonsje
Naast restaurant 't Looplein is 't Onderonsje gevestigd. Bewoners van De Oosterborch zijn hier iedere donderdag van 15.00-17.00 uur welkom in het LP-cafe voor een hapje en drankje (tegen betaling) en gezellige muziek.

Iedere vrijdagmiddag is er van 14.30-16.30 uur een gezellige borrelmiddag in 't Onderonsje. U kunt dan tegen betaling genieten van een hapje en een drankje.

Feestje?
In overleg met de receptiemedewerker kan er gekeken worden om eventueel een ruimte te huren voor een feestelijke gelegenheid.

Inschrijfformulier


Inschrijving 

Een informatiepakket met inschrijfformulier en machtigingsverklaring kunt u hieronder downloaden. U kunt het ingevulde formulier indienen bij:

Stichting Charim Vastgoed
t.a.v. mevrouw M. Meijer
Wiltonstraat 42
3905 KW  Veenendaal

U kunt het formulier ook mailen naar: vastgoed@zorggroepcharim.nl

Download inschrijfformulier

De appartementen

Huurdersvereniging

Vanuit de bewoners van De Oosterborch is een Huurdersvereniging gevormd. Er wordt een aantal keer per jaar vergaderd door de Huurdersvereniging en Charim Vastgoed.

Lees meer

Stichting Vrienden

Het doel van de Stichting Vrienden van De Looborch is het bevorderen van het welzijn van de bewoners van De Looborch en De Oosterborch. Zij wil daartoe activiteiten ontplooien in brede zin, speciaal op die gebieden, die door verzorgingshuizen binnen het raam van het daarvoor geldende budget niet worden bestreken.

Lees meer

Contact

Wilt u meer weten over wonen, zorg, welzijn of services bij de Oosterborch? Aarzel niet uw vragen te stellen, wij helpen u graag de juiste antwoorden te vinden. Leven doen we samen, dáárom helpen we u graag! Bel de afdeling Informatie en Zorgadvies op telefoonnummer 0800 0711 of afdeling Vastgoed op telefoonnummer 0318 261646. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Terug naar boven