Naar hoofdinhoud

Over De Oosterborch

Royaal wonen, dicht bij prachtige natuur van de Zeister bossen. Onze seniorenappartementen zijn verbonden met het woonzorgcentrum De Looborch.

Het complex is gelegen tussen het Zeisterbos met het mooie hertenkamp en het winkelhart van Zeist op loopafstand.

De appartementen van De Oosterborch zijn verdeeld over twee vleugels en hebben beiden een eigen entree en lift. In de hal is een intercominstallatie die verbonden is met de appartementen. Er zijn vele voorzieningen t.b.v. uw persoonlijke veiligheid.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Charim is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

In de onmiddellijke omgeving vindt u bossen, heidevelden en een polderlandschap. Het complex van De Oosterborch is gelegen tussen het Zeisterbos met het mooie hertenkamp en het winkelhart van Zeist op loopafstand.

Bent u nog zelfstandig en vitaal en stelt u hoge eisen aan uw woonbeleving, dan vindt u hier uw thuis. Ieder appartement heeft een royale woonkamer met open keuken, minimaal twee slaapkamers, een ruime badkamer, een berging en een terras of balkon. 

De appartementen van De Oosterborch zijn verdeeld over twee vleugels en hebben beiden een eigen entree en lift. Er zijn vele voorzieniningen t.b.v. uw persoonlijke veiligheid.