Over De Oosterborch

Over De Oosterborch

Royaal wonen, dicht bij prachtige natuur van de Zeister bossen. Onze seniorenappartementen zijn verbonden met het woonzorgcentrum De Looborch. U heeft zo altijd zorg dichtbij.

Het complex is gelegen tussen het Zeisterbos met het mooie hertenkamp en het winkelhart van Zeist op loopafstand.

De appartementen van de Oosterborch zijn verdeeld over 2 vleugels en hebben beiden een eigen entree en lift. In de hal is een intercominstallatie die verbonden is met de appartementen. Het gebouw is alleen toegankelijk voor bevoegden. Er zijn vele voorzieningen t.b.v. uw persoonlijke veiligheid.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Charim is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

In de onmiddellijke omgeving vindt u bossen, heidevelden en een polderlandschap. Het complex van De Oosterborch is gelegen tussen het Zeisterbos met het mooie hertenkamp en het winkelhart van Zeist op loopafstand.

Bent u nog zelfstandig en vitaal en stelt u hoge eisen aan uw woonbeleving, dan vindt u hier uw thuis. Ieder appartement heeft een royale woonkamer met open keuken, minimaal twee slaapkamers, een ruime badkamer, een berging en een terras of balkon. Dit is wonen in stijl, met zorg dicht bij de hand voor wanneer dat nodig is.

Lees meer over onze woningen.

De appartementen van De Oosterborch zijn verdeeld over twee vleugels en hebben beiden een eigen entree en lift. Er zijn vele voorzieiningen t.b.v. uw persoonlijke veiligheid.

Lees meer over onze appartementen.